Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@14:12:09 GMT

ممنوعیت تردد در چهارراه مولوی در پی نشست زمین

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۴۰۷۲۲

معاون هماهنگ کننده پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از انسداد بخش‌هایی از خیابان‌های مولوی و مصطفی خمینی به دلیل نشست خیابان خبر داد.

به گزارش ایسنا سرهنگ موسوی پور گفت: ساعاتی پیش در پی نشست خفیف آسفالت در محدوده تقاطع دو خیابان مصطفی خمینی و مولوی، این دو خیابان مسدود شدند تا عوامل شهرداری با بررسی علت حادثه اقدامات خود برای رفع این مشکل را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا مسیر شمال به جنوب خیابان مصطفی خمینی از تقاطع سیروس به سمت جنوب تا خیابان مولوی مسدود شده و خیابان مولوی از میدان قیام تا تقاطع مصطفی خمینی مسدود است و بر این اساس به هیچ یک از وسایل نقلیه اعم از وسایل نقلیه شخصی و عمومی اجازه تردد داده نمی‌شود.

موسوی پور با بیان این که خیابان‌های ۱۷ شهریور، ری و امیرکبیر به عنوان مسیرهای جایگزین انتخاب شده‌اند، گفت: اتوبوس‌های شرکت واحد نیز از مسیرهای جایگزین تردد خواهند کرد.

وی درباره این که این محدودیت‌ها تا چه زمانی ادامه خواهد داشت، به ایسنا گفت: عوامل شهرداری در تلاش هستند تا هر چه سریع‌تر این مشکل را حل کنند و پیش‌بینی می‌شود که تا صبح فردا مسیر بازگشایی شود اما با توجه به این که همچنان عملیات در حال انجام است، ممکن است زمان آن نیز به طول بینجامد.

معاون هماهنگ کننده پلیس راهور تهران بزرگ از شهروندان خواست که از تردد غیر ضروری در این محدوده تا اطلاع بعدی خودداری کنند.

وی درباره چرایی نشست خیابان در این محدوده نیز گفت: این موضوع از سوی کارشناسان مربوطه در حال بررسی است و پلیس در حوزه ترافیکی ماموریت خود را انجام می‌دهد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: چهار راه مولوی نشست زمین بستن خیابان شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۴۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم

«جان بابا و جین بی‌بی» روایتی است متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره «عمو نوروز» و «ننه سرما» که از سوی انتشارات کتاب نیستان منتشر شده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «جان بابا و جین بی‌بی» یکی از متفاوت‌ترین سروده‌های مصطفی رحماندوست است که با تلفیقی از مفاهیم و باورهای انسانی و کهن سنت‌ها و باورهای بومی ایران ساختار پیدا کرده است تا جایی که می‌توان عنوان کرد، این شعر بلند با وجود ساختار ظاهری‌اش برای مخاطبان کودک، اثری فرا سنی و مناسب خوانش و تامل برای رده‌های سنی بالاتر از خود نیز هست.

مصطفی رحماندوست شاعر این کتاب از شناخته شده‌ترین شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان طی 5 دهه اخیر به شمار می‌رود که همواره مورد توجه مخاطبان در سنین مختلف بوده است.

رحماندوست شعر خود را بر پای باورها آرزوها و زیست یک مادربزرگ که منبع بسیاری از الهام‌ها و مهربانی‌ها در باور ایرانیان است شکل می‌دهد و در بند بند آن از آرزوهای او نمادی برای آرزوهای مخاطبانش می‌سازد. آرزوهای مادربزرگ به شکلی نمادین اشاره‌ای است به آنچه ایرانیان سال‌هاست در باورهای سنتی و زیست روزمره خود آن را جستجو می‌کنند؛ حرکت از حال به سوی احسن‌الحال و کشف بهار زندگی و تلاش برای احیای آن.

این شعر همچنین با بازآفرینی سنت‌‌های ایرانی در بهار سعی کرده به شکلی نمادین به موضوع هدف‌مندی در زندگی و زیست انسان اشاره داشته باشد. سفره هفت سین و چینش آن و اتفاقاتی که به دنبال این چینش با آن همراه می‌شود نیز در همین راستا نمادی است از پویایی زندگی و هدفمندی آن و اشاره به این باور که پلیدی و سیاهی ماندنی نیست و با امید و تلاش می‌توان بر آن غلبه یافت.

کتاب همچنین سعی کرده در زیر لایه‌های متنی خود نوعی آشتی و پیوند میان محیط زیست و طبیعت و مخاطبان خود ایجاد کند.

5 اثر مصطفی رحماندوست به خط بریل در قم رونمایی شد

اما بخش قابل‌توجهی از تاثیرگذاری کتاب ناشی از تصویرگری خاصی است که فرهاد جمشیدی در آن رقم زده است. جمشیدی با تکیه بر مفاهیم والای کتاب سعی کرده تا واقع‌گرایی را در خدمت بازآفرینی آرزوها و باورهای نهفته در شعر درآورد و به همین خاطر می توان این تصویرگری را پلی میان خیال و واقعیت برای کشف تعبیر و تصویر خیال‌ها و رویاهای نهفته در کتاب به کار برد.

تاکید تصویرگر بر المانهای فراموش شده زیست سنتی ایرانی و زندگی‌بخشی دوباره به آن را نیز باید در زمره موضوعات تاثیرگذار در این کار به شمار آورد.

فرهاد جمشیدی تصویرگر این کتاب در ویدئویی به معرفی این کتاب پرداخته است،‌ وی در این ویدئو می‌گوید: انتخاب اسم «جین بی بی» برای ننه سرما  به دلیل شخصیتی بود که من برای ننه سرما در ذهن داشتم که شخصیتی محبوب و جهان شمول است‌، دکتر جین موریس دوبور که در سال 2020 سفیر صلح بین الملل در موضوع محیط زیست انتخاب شد و تصویر شخصیت ننه سرما در کتاب نیز از این بانو الهام گرفته شده است.

.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت تردد موتورسیکلت در آزادراه‌ها
  • دغدغه اصلی‌ام وضعیت اقتصاد و معیشت مردم است
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • تکرار نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی/عمق فرونشست ۴ متر است
  • نشست زمین و ترکیدگی لوله در خیابان شهیدان کاظمی
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • اعمال محدودیت ترافیکی در قائم‌شهر
  • روایتی متفاوت از مصطفی رحماندوست درباره ننه سرما + فیلم
  • طالبان خواستار سرمایه‌گذاری تاجران روسی در افغانستان شد